Caviar smagning på Nordlund Vingård d. 10/12

Den 10 December afholdte vi vores første Caviar Smagning på Nordlund Vingård i Hvidovre, hvor to tidligere Michelin kokke serverede 5 anretninger med Caviar og tilhørende Champagne! 
  
De to tidligere Michelin kokke var Nicolai Sivgaard Simonsen med en fortid som forretskok og Caviar ekspert på Søllerød Kro samt været kok på Kiin Kiin. Desuden var der Jonas Wulff Christensen, som har været kok på Kiin Kiin
  
Menuen var som følge:
  
Østers - Kristal Caviar - Syrnet fløde - Karse
Hertil: Le Mesnil Blanc de Blanc 2008 (Champagne)
  
Kammusling - Blåmusling - Baeri Caviar - Dild - Agurk - Glaskål
hertil: Veuve Clicquot Extra Brut Extra Old (Champagne)
  
Tatar – Dehydreret Caviar – Persille emulsion – Rugbrød - Urter
Hertil: Moët & Chandon Grand Rosé Vintage 2009 (Champagne)
  
Bouef Onglet – Oscietre Caviar – Aromatisk peber – Bøgehatte - Løg
Hertil: Bollinger La Grande Année 2008 (Champagne)
 
Beluga Caviar – Blinis – Purløg – Æggehvide – Crème Fraiche
Hertil: Dom Pérignon Vintage 2008 (Champagne)
  
   

Smagningen foregik i hyggelige omgivelser på Nordlund Vingård i Hvidovre (Byvej 55, 2650 Hvidovre), hvor der dyrkes økologisk vin på 3 ha.

Vi er igang med at arrangere næste arrangement. Hold øje med nyhedsbrevet, hvor vi vil udmelde dato snarest.

Kaviari

Caviar er en invitation til glæde - et øjeblik fyldt med magiske og uforglemmelige følelser.

PremiumCaviar