Spring over

Hjemmelavet Blinis

Opskrift til 4 personer

Fremgangsmåde:
Lun mælken lidt og rør gæren ud i den lune mælk. Pisk boghvedemel, hvedemel, salt og æggeblomme i dejen. Lad dejen hæve med et rent viskestykke over i ca. 30 min. Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i dejen. Smelt smør på en pande og kom små klatter dej på med en spiseske. Steg blinis gyldne på begge sider. De færdige blinis anrettes med Caviar og eventuelt tilbehør som lidt hakkede rødløg, en klat creme fraiche og en lille kvist dild.

Ingredienser:
2 dl mælk
20 g gær
100 g boghvedemel
50 g hvedemel
1 æg
1/2 tsk salt
1 spsk smør, til at stege i

Læg en kommentar

Alle kommentarer bliver gennemset før offentliggjort

Kaviari

Caviar er en invitation til glæde - et øjeblik fyldt med magiske og uforglemmelige følelser.

PremiumCaviar