Kaviarproduktion er et håndværk.

Kaviari's Caviar er lavet ved hjælp af metoder, der kræver en eksperts erfaring. Rognsækken, der holder de enkelte æg sammen, fjernes omhyggeligt fra hunstøren, hvorefter æggene vaskes og drænes.

Æggene vælges endelig på grundlag af disse kriterier: fasthed, farve, størrelse, aroma og smag. Derefter håndsaltes æggene. Det er balancen mellem den rigtige mængde salt og rogn, der giver kaviaren sin ekstraordinære karakter.

For at opnå den unikke tekstur pakkes Caviaren forsigtigt i 1,8 kilo dåser. Dåserne lukkes derefter lufttætte og under pres i hele 3 måneder. Nu begynder modningsprocessen, der giver Caviaren sin komplekse og unikke smag.

Læg en kommentar

Alle kommentarer bliver gennemset før offentliggjort

Caviar er en invitation til glæde - et øjeblik fyldt med magiske og uforglemmelige følelser.

PremiumCaviar