Kaviari's modningsproces

Hos Kaviari modner man Caviaren. Dette styres af Caviar specialist Bruno Higos. Han modtager leveringen af de flotte perler og lægger dem til opbevaring i deres kølerum. Nu begynder Caviarens lange modningsproces. Frisk Caviar er næsten uden smag. En modningsproces på omkring tre måneder er nødvendig for at udvikle dens fine smag, som netop Kaviari Caviar er kendt for.

Jean Marie Pincon, præsident for "Club des Goûteurs de Caviar" udtrykte det mest perfekte ord: "Det er modningsprocessen, der giver Caviaren sin unikke smag." Ikke mindst af denne grund lægger Bruno, meget vægt på den perfekte modningsproces. På samme måde som vinproducenter gør med fremragende vin. Og med hans erfaring kan han i det det rigtige øjeblik bestemme, hvornår æggene er omdannet til en unik Caviar og er klar til pakning på dåser. Når vi hos PremiumCaviar modtager Caviar leverancer fra Kaviari Paris, er Caviaren typisk pakket på dåse dagen før afsendelse - modnet Caviar har en holdbarhed på 3 måneder fra pakning.

Bruno Higos viser i nedenstående video processen. 

Se sortiment

Læg en kommentar

Alle kommentarer bliver gennemset før offentliggjort

Kaviari

Caviar er en invitation til glæde - et øjeblik fyldt med magiske og uforglemmelige følelser.

PremiumCaviar