Holdbarhed

Kaviari Caviar har en holdbarhed på 3 måneder fra vi får det på lager. Vi sørger altid for, at du som kunde, vil modtage så frisk Caviar som muligt.

På bagsiden af Caviar dåsen er der påført udløbsdato.

Bestiller du i god tid, må du gerne skrive en kommentar til din bestilling med dato, hvor caviaren skal bruges, så vil vi sørge for, at den kan holde sig.

OPBEVARING

Caviar skal altid holdes afkølet på maks 4 grader og minimum 0 grader. Når vi afsender Caviar fra vores lager med PostNord levering sker det i termokasse, hvor der er lagt køleposer i, som kan holde kassen kold i op til 72 timer. 

VIGTIG INFO VED POSTNORD LEVERING

Det er vigtigt, at pakken afhentes i PostNord's pakkeshop/boks og pakkes ud og bliver sat på køl samme dag, som den ankommer. Vi kan ikke garantere friskheden/afkøling af Caviar i vores termokasse, hvis den opbevares i termokassen uden ekstra køl i længere tid end de 72 timer.

Vi fratager os ansvaret

For termokassens indhold, hvis den ikke afhentes samme dag, som den er leveret til PostNord's pakkeshop/boks - dette kan følges via vores track & trace system.

I tilfælde af PostNord forsinkelse (en dag eller flere) vil du selvfølgelig ikke hæfte for eventuel beskadigelse fra for høj temperatur af varer (caviar).

Samme dag levering

Ved samme dag levering i Storkøbenhavn (post nr. 1000-2990) leveres vores Caviar i termoposer med kølepose i.

BESTILLING I GOD TID

Hvis du er i ekstra god tid ift bestilling af Caviar, må du gerne give os besked (kontakt os her) så vil vi sørge for, at holdbarheden er korrekt, når din bestilling afsendes fra os.