OPBEVARING

Caviar skal altid holdes afkølet på maks 4 grader og minimum 0 grader. Når vi afsender Caviar fra vores lager med PostNord levering sker det i termokasse, hvor der er lagt køleposer i, som kan holde kassen kold i op til 24 timer. 

VIGTIG INFO VED POSTNORD LEVERING

Det er vigtigt, at pakken afhentes i PostNord's pakkeshop/boks og pakkes ud og bliver sat på køl samme dag, som den ankommer. Vi kan ikke garantere friskheden/afkøling af Caviar i vores termokasse, hvis den opbevares i termokassen uden ekstra køl i længere tid end de 24 timer.

Vi fratager os derfor ansvaret for termokassens indhold, hvis den ikke afhentes samme dag, som den er leveret til PostNord's pakkeshop/boks - dette kan følges via vores track & trace system.

I tilfælde af PostNord forsinkelse (en dag eller flere) vil du selvfølgelig ikke hæfte for eventuel beskadigelse fra for høj temperatur af varer (caviar). 

EN GOD HOVEDREGEL

Sæt en alarm til 20 timer fra du modtager mail fra os om, at din ordre er afsendt fra vores lager, så kan du nå at hente pakken inden de 24 timer.

BESTILLING I GOD TID

Hvis du er i ekstra god tid ift bestilling af Caviar, må du gerne give os besked (kontakt os her) så vil vi sørge for, at holdbarheden er korrekt, når din bestilling afsendes fra os.