Kold agurkesuppe med kejserlig Caviar

Kold agurkesuppe med kejserlig Caviar

Jo enklere sammensætningen er, desto vigtigere er kvaliteten af de anvendte basisingredienser.

Ingredienser

  • 1 økologisk agurk
  • 1 grønt æble
  • 1 stilk selleri
  • 1 løvstikkeblade
  • 2 kviste dild
  • Salt
  • Sukker
  • Hvid balsamicoeddike
  • 1 tsk koldpresset rapsolie
  • Valgfrit: xanthangummi
  • Imperial Crème Fraîche
  • Valgfrit: Dildspidser
  • 1 dåse Imperial Selection Caviar

Forberedelse

Hak agurk og grøntsager groft, fjern kernehuset fra æblet, og hak sellerien groft. Skræl og hak sellerien. Blend grøntsagerne i en blender med løvstikke, dild, salt, en knivspids sukker, en smule hvid balsamicoeddike og rapsolie i 2 minutter, indtil de er grønne. Si dem gennem en fin si. Jævn eventuelt let med en knivspids xanthangummi. Dæk til og stil på køl indtil servering.

Anret den kolde ret i dybe tallerkener, server med en klat cremefraiche og kaviar hver, og pynt med dildspidser efter behov.