Jo enklere sammensætningen er, desto vigtigere er kvaliteten af de anvendte basisingredienser.
Ingredienser
- 1 økologisk agurk
- 1 grønt æble
- 1 stilk selleri
- 1 løvstikkeblade
- 2 kviste dild
- Salt
- Sukker
- Hvid balsamicoeddike
- 1 tsk koldpresset rapsolie
- Valgfrit: xanthangummi
- Imperial Crème Fraîche
- Valgfrit: Dildspidser
- 1 dåse Imperial Selection Caviar
Forberedelse
Hak agurk og grøntsager groft, fjern kernehuset fra æblet, og hak sellerien groft. Skræl og hak sellerien. Blend grøntsagerne i en blender med løvstikke, dild, salt, en knivspids sukker, en smule hvid balsamicoeddike og rapsolie i 2 minutter, indtil de er grønne. Si dem gennem en fin si. Jævn eventuelt let med en knivspids xanthangummi. Dæk til og stil på køl indtil servering.
Anret den kolde ret i dybe tallerkener, server med en klat cremefraiche og kaviar hver, og pynt med dildspidser efter behov.